Naujienos
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

SVEČIŲ IŠ ŠVEDIJOS VIEŠNAGĖ

Kovo 18–19 dienomis penktos klasės mokinius aplankė svečiai iš Švedijos Gagnefo regiono Lucas ir Goran. Lucas dalyvavo visose penktos klasės mokinių pamokose ir veiklose pertraukų metu. Penktos klasės mokiniai aprodė svečiams mokyklą, supažindino su jos istorija ir tradicijomis bei Vaišvydavos apylinkėmis. Atsidėkodami Lucas su Goran pravedė penktaklasiams pamoką apie Švedijos ir Gagnefo regioną, supažindino ir suteikė galimybių patyrinėti švedų kalbą ir pavaišino iš Švedijos atsivežtomis lauktuvėmis. Šis vizitas – tolimesnių projektų su Gagnefo mokykla dalis, todėl džiaugiamės susipažinę ir nekantraujame susitikti vėl.

Mokyklos psichologė Jūratė Koreivaitė

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.