Naujienos
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

Netradicinė pasaulio pažinimo pamoka  „Eksperimentai mažiesiems“

Visą savaitę mokykloje minimos Pasaulinės Žemės ir Vandens dienos. Šių dienų minėjimo tikslas – skatinti sąmoningą požiūrį į vandenį, atkreipti dėmesį į aplinką, klimato problemas, neatsakingą vartojimą, bet kartu tai ir priminimas kiekvienam iš mūsų, kad savo darbais ir poelgiais galime prisidėti prie švarios aplinkos išsaugojimo. 7 kl. mokinės Gabrielė Dirdaitė, Emilija Gabė ir Gustė Šeškovaitė į gamtos mokslų kabinetą pakvietė 4 kl. mokinius, kuriems vedė pasaulio pažinimo pamoką „Eksperimentai mažiesiems“: pristatė parengtas skaidres, rodė eksperimentus su buityje naudojamomis medžiagomis, atkreipė dėmesį į gamtosaugines problemas. Pradinukai tyrė vandens įtempį, traukė monetąs iš vandens, nesušlapdami pirštų, gamino dramblio dantų pastą, mėgavosi lavos lempos grožiu. Mokines pamokai paruošė chemijos mokytoja Vilija Jakubčionienė.

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.